top of page
...
Slik gjør du
Kutt tunfisken i tynne skiver.
Bland sammen soyasaus, riseddik, limesaft og honning til en ponzu.
Kutt tomat og avokado i biter. Finkutt sjalottløk, chili, koriander og ingefær.
Bland alt sammen med de andre ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Server tunfisken med mangosalsa og ponzu.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Tunfisk med mangosalsa
En rask, sunn og fresh middagsrett med masse gode smaker!
(5/5)
20 minutter
bottom of page