top of page

...

Tunfisk med mangosalsa

Tunfisk med mangosalsa

En rask, sunn og fresh middagsrett med masse gode smaker!

 

Tunfisk med mangosalsa er en frisk og fargerik rett som kombinerer den delikate smaken av tunfisk med den søte og krydrede mangosalsen. Tunfisken kan enten grilles eller stekes raskt på høy varme for å beholde sin saftige tekstur, og sammen med den smakfulle mangosalsaen får retten en herlig balanse mellom salt, søtt og syrlig. Salsaen, laget med moden mango, lime, chili og friske urter, tilfører en eksplosjon av smaker som lyser opp retten.

 

Denne retten er perfekt som en lett middag eller forrett, og kan serveres med ris, salat eller som en del av et større måltid. Tunfisk med mangosalsa er både enkel å lage og utrolig smakfull, og gir en herlig eksotisk følelse på tallerkenen!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tunfisken i tynne skiver.

 

Bland sammen soyasaus, riseddik, limesaft og honning til en ponzu.

 

Kutt tomat og avokado i biter. Finkutt sjalottløk, chili, koriander og ingefær.

 

Bland alt sammen med de andre ingrediensene og smak til med salt og pepper.

 

Server tunfisken med mangosalsa og ponzu.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page