top of page

...

Slik gjør du

Kutt tunfisken i tynne skiver.

 

Bland sammen soyasaus, riseddik, limesaft og honning til en ponzu.

 

Kutt tomat og avokado i biter. Finkutt sjalottløk, chili, koriander og ingefær.

 

Bland alt sammen med de andre ingrediensene og smak til med salt og pepper.

 

Server tunfisken med mangosalsa og ponzu.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Tunfisk med mangosalsa

Tunfisk med mangosalsa

En rask, sunn og fresh middagsrett med masse gode smaker!

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page