
...

Rødbetegravet laks
Rødbetegravet laks er en fargerik og elegant vri på den klassiske gravlaksen. Den friske rødbeten gir fisken en dyp, rosarød farge og en lett jordlig sødme som passer perfekt sammen med den milde smaken av laks.
Akevitt, dill og nykvernet pepper tilfører et aromatisk løft og gir en balansert og frisk smak. Denne retten gjør seg ekstra godt på et festbord eller julebord, der den både ser imponerende ut og smaker fantastisk. Server gjerne med sennepssaus, flatbrød og litt frisk dill for en komplett og smakfull opplevelse.
(4.6/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland sammen sukker, salt og revet rødbete, strø ⅓ av blandingen i en form.
Pensle laksefileten med akevitt og legg dem i formen, strø resten av blandingen over og topp med nykvernet pepper og dill.
Dekk formen med plastfolie og legg et lett press oppå, for eksempel en ildfast form.
Sett fisken i kjøleskapet i 2 til 3 døgn.
Når gravetiden er over, hell av laken og tørk fisken forsiktig med kjøkkenpapir. Skjær fisken i tynne skiver på skrå.
Server for eksempel med flatbrød, sennepssaus og annet godt tilbehør.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



