top of page

...

Asparges med spekeskinke

Asparges med spekeskinke

Asparges med spekeskinke er en smakfull liten rett som passer like godt som forrett, til tapasbordet eller som tilbehør. Den sprø spekeskinken gir en deilig kontrast til den møre aspargesen, mens balsamico og olivenolje tilfører ekstra smak og friskhet. Enkel å lage – og alltid en favoritt!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt bunnen av aspargesen og del den i to. Legg topp og bunn inntil hverandre og surr spekeskinke rundt.

 

Plasser på et stekebrett med bakepapir og dryss over olivenolje, balsamico og nykvernet pepper.

 

Stek på 180 grader i 10-12 minutter til spekeskinken er sprø.

 

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page