top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Rens og skyll kantarellen godt. Riv i biter.

 

Kok opp eddik, sukker, vann, laurbærblad og hel pepper. La småkoke i 2-3 minutter.

 

Ha i kantarell og gi et raskt oppkok.

 

Ha alt over i et passe stort glass med lufttett lokk, og sett kaldt.

 

La stå i minst ett døgn før servering. Holdbarhet på minst 3 måneder i kjøleskap.

 

Tips! For å sterilisere glass, varm opp ovnen på 100 grader, vask og skyll glassene godt, og la stå i ovnen til de er helt tørre.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Syltet soppmiks

Syltet soppmiks

Sylting av sopp er en god måte å redusere matsvinnet på! I denne oppskriften kan du blande de ulike soppene du sitter igjen med etter en sopptur, eller en middag.

De smaker godt på f.eks pizza med blåmuggost, eller som tilbehør til grønnsaker og viltkjøtt.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page