
...

Syltet soppmiks
Sylting av sopp er en god måte å redusere matsvinnet på! I denne oppskriften kan du blande de ulike soppene du sitter igjen med etter en sopptur, eller en middag.
De smaker godt på blant annet pizza med blåmuggost, eller som tilbehør til grønnsaker og viltkjøtt.
Syltet soppmiks er en fantastisk måte å bevare smaken av skogens sopp på, og gir et deilig tilbehør til mange retter. Denne oppskriften kombinerer flere typer sopp som for eksempel kantareller og sjampinjong, som får lov til å trekke til seg en smakfull og syrlig lake med eddik, krydder og urter. Etter kort tid i laken, får soppen en intens smak og en sprø tekstur som virkelig fremhever dens naturlige kvaliteter.
Syltet soppmiks er perfekt som tilbehør til kjøttretter, på smørbrød, eller som en del av et koldtbord. Det er en enkel og velsmakende måte å forlenge soppens sesong på!
(4.9/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Rens og skyll kantarellen godt. Riv i biter.
Kok opp eddik, sukker, vann, laurbærblad og hel pepper. La småkoke i 2-3 minutter.
Ha i kantarell og gi et raskt oppkok.
Ha alt over i et passe stort glass med lufttett lokk, og sett kaldt.
La stå i minst ett døgn før servering. Holdbarhet på minst 3 måneder i kjøleskap.
Tips! For å sterilisere glass, varm opp ovnen på 100 grader, vask og skyll glassene godt, og la stå i ovnen til de er helt tørre.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
