top of page
...
Slik gjør du
Rens og skyll kantarellen godt. Riv i biter.
Kok opp eddik, sukker, vann, laurbærblad og hel pepper. La småkoke i 2-3 minutter.
Ha i kantarell og gi et raskt oppkok.
Ha alt over i et passe stort glass med lufttett lokk, og sett kaldt.
La stå i minst ett døgn før servering. Holdbarhet på minst 3 måneder i kjøleskap.
Tips! For å sterilisere glass, varm opp ovnen på 100 grader, vask og skyll glassene godt, og la stå i ovnen til de er helt tørre.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Syltet soppmiks
Sylting av sopp er en god måte å redusere matsvinnet på! I denne oppskriften kan du blande de ulike soppene du sitter igjen med etter en sopptur, eller en middag.
De smaker godt på f.eks pizza med blåmuggost, eller som tilbehør til grønnsaker og viltkjøtt.
(4.9/5)
30 minutter
bottom of page