top of page

...

Rødkål

Rødkål

Rødkål er et klassisk tilbehør til julemiddagen og setter både farge og smak på tallerkenen. Den dype, sødmefulle smaken av karamellisert kål og epler balanseres perfekt med et hint av eddik og krydder, noe som gjør den til et naturlig følge til både ribbe, medisterkaker og julepølse.

 

Denne oppskriften gir en myk og saftig rødkål med rik smak og herlig aroma fra kanel og smør. Den kan lages flere dager i forveien og blir faktisk enda bedre når den får stå og trekke – perfekt for travle juledager.

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Finstrimle rødkål og skjær eplene i tynne båter. Smelt smør i en stor kjele på middels varme. Tilsett rødkål og epler, og la det surre i noen minutter til kålen begynner å falle litt sammen.

 

Dryss over sukker og la det karamellisere lett før du tilsetter eddik, kraft, salt og kanelstang. Rør godt sammen, legg på lokk og la rødkålen småkoke på svak varme i 45–60 minutter. Rør av og til, og tilsett eventuelt litt mer væske dersom den blir for tørr.

 

Smak til med ekstra eddik, sukker eller salt mot slutten, slik at du får en god balanse mellom sødme og syre.

 

La rødkålen hvile litt før servering – den blir bare bedre når den får stå en stund.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page