top of page

...

Skrell og skjær kålrot, gulrot og mandelpotet i mindre biter. Kok gulrot og kålrot sammen i én kjele til de er møre, og potetene i en separat kjele til de også er gjennomkokte.

 

Sil av vannet fra begge kjelene, og mos grønnsakene til ønsket konsistens. Bruk gjerne en stavmikser for en jevnere puré. Tilsett smør og fløte for en fyldig smak, og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kålrabistappe

Kålrabistappe

Kålrabistappe er en uunnværlig del av tradisjonell julemat og passer perfekt til ribbe, pinnekjøtt eller skinkestek. Den balanserer sødmen fra kålrot og gulrot med kremet fylde fra smør og fløte, og gir et varmt og harmonisk innslag på tallerkenen. Enkel å lage og full av smak – dette tilbehøret hører julen til!

(4.8/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page