top of page

...

Slik gjør du

Lasagneplater

Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Ragu

Se hvordan du lager ragu her.

 

Ostesaus

Smelt smør i en kjele, ha i mel og rør godt. Spe med melk og kok opp, la det småkoke i 10 minutter. Ha i krydder og ost og rør godt.

 

Montering

Legg ragu, pastaplater og ostesaus lagvis i en ildfast form og topp med revet ost. Stek på 200 grader i 30-40 minutter.

 

Tips! Prøv også med oksehaleragu! Server gjerne med pull apart hvitløksbrød ved siden av.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Lasagne med ragu

Lasagne med ragu

Lasagne er utrolig godt, men bytt ut den vanlige kjøttdeigsausen med en ragu og retten får en helt ny dimensjon! Passer like godt til familiemiddag som til gjester!

(5/5)

240 minutter

Lagre
bottom of page