
...

Lasagne med ragu
Lasagne er utrolig godt, men bytt ut den vanlige kjøttdeigsausen med en ragu og retten får en helt ny dimensjon! Passer like godt til familiemiddag som til gjester!
Lasagne med ragu er en ekte italiensk klassiker som byr på dype, rike smaker og en herlig kombinasjon av møre pastaplater, fyldig kjøttsaus og kremet ostesaus. Denne retten krever litt tid, men resultatet er en saftig, smakfull lasagne som smelter i munnen. En ragu er en langsomt kokt kjøttsaus med tomater, urter og krydder, som utvikler en intens smak etter timer på komfyren.
Når den bygges lagvis med kjøttsausen og ostesausen, skapes en uimotståelig rett som passer perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger. Server gjerne med en frisk salat og nybakt brød for den ultimate italienske matopplevelsen!
(5/5)
240 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Lasagneplater
Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.
Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.
Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.
Ragu
Se hvordan du lager ragu her.
Ostesaus
Smelt smør i en kjele, ha i mel og rør godt. Spe med melk og kok opp, la det småkoke i 10 minutter. Ha i krydder og ost og rør godt.
Montering
Legg ragu, pastaplater og ostesaus lagvis i en ildfast form og topp med revet ost. Stek på 200 grader i 30-40 minutter.
Tips! Prøv også med oksehaleragu! Server gjerne med pull apart hvitløksbrød ved siden av.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
