...
Slik gjør du
Lasagneplater
Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.
Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.
Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.
Ragu
Se hvordan du lager ragu her.
Ostesaus
Smelt smør i en kjele, ha i mel og rør godt. Spe med melk og kok opp, la det småkoke i 10 minutter. Ha i krydder og ost og rør godt.
Montering
Legg ragu, pastaplater og ostesaus lagvis i en ildfast form og topp med revet ost. Stek på 200 grader i 30-40 minutter.
Tips! Prøv også med oksehaleragu! Server gjerne med pull apart hvitløksbrød ved siden av.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Lasagne med ragu
Lasagne er utrolig godt, men bytt ut den vanlige kjøttdeigsausen med en ragu og retten får en helt ny dimensjon! Passer like godt til familiemiddag som til gjester!
(5/5)
240 minutter