top of page

...

Brun oksehalene godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.

 

Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.

 

Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.

 

La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.

 

Når kjøttet er så mørt at det faller av beinet er det klart. Ta kjøttet ut av gryta og plukk det rent, ha det tilbake i gryta.

 

Tips! Tilsett dine favorittkrydder for å spice opp og variere litt på smaken. Du kan også tilsette noen stangselleri og fersk timian for en enda dypere smak.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Oksehaleragu

Oksehaleragu

Å lage ferdig oksehaleragu tar litt tid, men det er tross alt gryten som gjør jobben for deg. Langtidskoking, eller braisering som det også kalles, lar smakene utvikle seg, og gir deg et resultat verdt å vente på!

(5/5)

240 minutter

Lagre
bottom of page