top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Del kjøttet i store biter og brun dem godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.

 

Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.

 

Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.

 

La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Ragu med høyrygg

Ragu med høyrygg

Denne raguen smelter på tungen, og kan brukes til både spaghetti og lasagne, eller som fyll i ravioli eller canneloni.

Smakene utvikler seg gjennom kokeprosessen, og resultatet er en smak du alltid vil huske!

(5/5)

240 minutter

Lagre
bottom of page