top of page

Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner på kjøkkenet, har vi noe for enhver smak. I tillegg til våre praktiske oppskrifter tilbyr vi også inspirerende artikler, matkurs, samt en mengde nyttige tips og triks for å løfte dine kulinariske ferdigheter til nye høyder.

 

Foodie er eid av matinfluenser Simen Vatne, matfotograf Stian Broch og teknologiselskapet Etero AS.
 

Simen Vatne har etter sin deltakelse i MasterChef dedikert seg fullt ut til matformidling. Han samarbeider med ledende norske matprodusenter og leverer førsteklasses matinnhold både for kommersielle formål og redaksjonelt bruk. Med to kokebøker under beltet og sitt eget matprogram, er Simen en anerkjent stemme i bransjen.
 

Stian Broch, en av Norges mest respekterte matfotografer, har foreviget øyeblikkene på kamera for noen av landets største merkevarer. Hans bilder pryder hyllene i matbutikker over hele landet, og han har bidratt til kokebøker fra kjente kokker som Eyvind Hellstrøm, Terje Ommundsen og Jimmy Øien.
 

Vårt kommersielle tilbud, Foodie Partnerstudio, leverer førsteklasses matinnhold for distribusjon på Foodie.no og kundens egne plattformer. Ønsker du å lære mer om mulighetene for innholdsproduksjon og annonsering? Ta kontakt med oss på salg@foodie.no 

Stian Broch og Simen Vatne

Foodie er matportalen for de virkelig matinteresserte! 

Stian Broch og Simen Vatne hos Foodie AS

...

...

Start Now

...

Start Now
bottom of page