top of page

...

Slik gjør du

Smuldre fersk gjær i en bakebolle, hell over lunkent vann og rør til alt gjær er oppløst.

 

Ha så i olivenolje og de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin. Deigen skal være klissete.

 

Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar 30-40 minutter.

 

Kjør sammen smør, hvitløk, persille og salt i en foodprosessor.

 

Når deigen er ferdig hevet baker du den ut til en stor firkant på ca 50x50 cm. Smør hele deigen med hvitløkssmøret og del den i 5 like store emner. Legg disse lagvis oppå hverandre og del i 5 cm store biter. Stable bitene i en brødform. Etterhev i 30 minutter.

 

Stek på 180 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Hvitløksbrød

Hvitløksbrød

Saftig pull-apart hvitløksbrød med deilig smak av hvitløk og urter.

(4.9/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page