
...

Hvitløksbrød
Saftig pull-apart hvitløksbrød med deilig smak av hvitløk og urter.
Hvitløksbrød er en uimotståelig klassiker som passer perfekt som tilbehør til alt fra pasta og supper til grillmat og salater.
Den sprø, gyllenbrune overflaten kombinert med den myke, smøraktige innsiden gir en fantastisk smaksopplevelse, der hvitløk, smør og urter smelter sammen til perfeksjon. Enten du lager det med en luftig baguette eller et rustikt landbrød, vil aromaen av nybakt brød og hvitløk fylle kjøkkenet og gjøre det umulig å motstå en smak.
Hvitløksbrød kan varieres med ost, urter eller til og med chili for et ekstra kick. Det er enkelt å lage, men denne pull-apart varianten løfter ethvert måltid til nye høyder!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smuldre fersk gjær i en bakebolle, hell over lunkent vann og rør til alt gjær er oppløst.
Ha så i olivenolje og de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin. Deigen skal være klissete.
Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar 30-40 minutter.
Kjør sammen smør, hvitløk, persille og salt i en foodprosessor.
Når deigen er ferdig hevet baker du den ut til en stor firkant på ca 50x50 cm. Smør hele deigen med hvitløkssmøret og del den i 5 like store emner. Legg disse lagvis oppå hverandre og del i 5 cm store biter. Stable bitene i en brødform. Etterhev i 30 minutter.
Stek på 180 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
