...
Slik gjør du
Ha kirsebærsaft i en kjele sammen med sukker, potetmel og vann. Rør godt sammen.
Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.
Ha i kirsebær og avkjøl.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kirsebærsaus
Kirsebærsaus er prikken over i-en til desserter som risgrøt, riskrem eller vaniljeis. Med sin friske, sødmefulle smak og vakre rødfarge løfter den enhver rett til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en silkemyk saus full av smak, laget på bare noen få minutter. Perfekt til både hverdagskos og festlige anledninger. Slik lager du din egen deilige kirsebærsaus!
(4.7/5)
10 minutter