top of page

...

Kirsebærsaus

Kirsebærsaus

Kirsebærsaus er prikken over i-en til desserter som risgrøt, riskrem eller vaniljeis. Med sin friske, sødmefulle smak og vakre rødfarge løfter den enhver rett til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en silkemyk saus full av smak, laget på bare noen få minutter. Perfekt til både hverdagskos og festlige anledninger. Slik lager du din egen deilige kirsebærsaus!

 

Dette er altså en perfekt kombinasjon av sødme og syrlighet. Den deilige sausen er laget med ferske eller frosne kirsebær, som kokes sammen med sukker og eventuelt et lite hint av vanilje for ekstra dybde. Resultatet er en silkemyk, lett syrlig saus med en rik fruktsmak.

 

Kirsebærsaus passer ypperlig til desserter som iskrem, pannekaker eller vafler, men kan også brukes som en smakfull topping på kjøttretter som and eller svin. Denne enkle, men smakfulle sausen gir en frisk og fruktig vri til både søte og salte måltider!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Ha kirsebærsaft i en kjele sammen med sukker, potetmel og vann. Rør godt sammen.

 

Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Ha i kirsebær og avkjøl.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page