
...

Kirsebærsaus
Kirsebærsaus er prikken over i-en til desserter som risgrøt, riskrem eller vaniljeis. Med sin friske, sødmefulle smak og vakre rødfarge løfter den enhver rett til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en silkemyk saus full av smak, laget på bare noen få minutter. Perfekt til både hverdagskos og festlige anledninger. Slik lager du din egen deilige kirsebærsaus!
Dette er altså en perfekt kombinasjon av sødme og syrlighet. Den deilige sausen er laget med ferske eller frosne kirsebær, som kokes sammen med sukker og eventuelt et lite hint av vanilje for ekstra dybde. Resultatet er en silkemyk, lett syrlig saus med en rik fruktsmak.
Kirsebærsaus passer ypperlig til desserter som iskrem, pannekaker eller vafler, men kan også brukes som en smakfull topping på kjøttretter som and eller svin. Denne enkle, men smakfulle sausen gir en frisk og fruktig vri til både søte og salte måltider!
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Ha kirsebærsaft i en kjele sammen med sukker, potetmel og vann. Rør godt sammen.
Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.
Ha i kirsebær og avkjøl.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
