top of page

...

Slik gjør du

Ha kirsebærsaft i en kjele sammen med sukker, potetmel og vann. Rør godt sammen.

 

Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Ha i kirsebær og avkjøl.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kirsebærsaus

Kirsebærsaus

Kirsebærsaus er prikken over i-en til desserter som risgrøt, riskrem eller vaniljeis. Med sin friske, sødmefulle smak og vakre rødfarge løfter den enhver rett til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en silkemyk saus full av smak, laget på bare noen få minutter. Perfekt til både hverdagskos og festlige anledninger. Slik lager du din egen deilige kirsebærsaus!

(4.7/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page