top of page

...

Green Goddess salat

Green Goddess salat

Green goddess salat er en trendsalat, men har sin opprinnelse fra et hotell i San Francisco på 1920-tallet.

 

Green Goddess-salat er en smakfull og frisk salat som har blitt veldig populær de siste årene, særlig takket være dens kremete, grønne dressing og allsidighet. Den er kjent for den fargerike og friske blandingen av grønnsaker, ofte inkludert ingredienser som avokado, spinat, agurk og urter.

 

Dressingen er hjertet av salaten, og den grønne fargen kommer fra urtene, som gir dressingen en frisk og aromatisk smak.

 

Green Goddess-salaten kan være både lett og mettende, og kan tilpasses etter smak og hva som er tilgjengelig i sesongen. Den passer godt som en siderett til grillet kjøtt, fisk eller som en vegetarisk hovedrett. Salatens friske smak, sammen med den kremete dressingen, gjør den til en populær rett på både hverdags- og festbordet!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Finkutt spisskål, agurk og vårløk.

 

Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør sammen til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.

 

Vend grønnsakene sammen med dressingen og server.

 

Tips! Man kan helt fint bruke andre urter enn basilikum. Prøv med persille , gressløk og estragon

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page