top of page
...
Slik gjør du
Finkutt spisskål, agurk og vårløk.
Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør sammen til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vend grønnsakene sammen med dressingen og server.
Tips! Man kan helt fint bruke andre urter enn basilikum. Prøv med persille , gressløk og estragon
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Green Goddess salat
Green goddess salat er en trendsalat, men har sin opprinnelse fra et hotell i San Francisco på 1920-tallet. Et utmerket tilbehør til grillmat kjøtt, kylling og fisk.
(5/5)
30 minutter
bottom of page