top of page

...

Finkutt spisskål, agurk og vårløk.

 

Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør sammen til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.

 

Vend grønnsakene sammen med dressingen og server.

 

Tips! Man kan helt fint bruke andre urter enn basilikum. Prøv med persille , gressløk og estragon

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Green Goddess salat

Green Goddess salat

Green goddess salat er en trendsalat, men har sin opprinnelse fra et hotell i San Francisco på 1920-tallet. Et utmerket tilbehør til grillmat kjøtt, kylling og fisk.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page