top of page

...

Eplesyltetøy

Eplesyltetøy

Eplesyltetøy er en tidløs og velsmakende delikatesse som kombinerer den naturlige sødmen og syrligheten fra epler med en rekke aromatiske krydder.

 

Denne enkle oppskriften gir deg muligheten til å lage ditt eget syltetøy hjemme, og gir en autentisk smak som minner om barndommens kjøkken. Ved å koke epler sammen med vann, sitronsaft og kanel, skapes en deilig base som deretter søtes etter smak. For en ekstra dimensjon kan du tilsette vanilje, ingefær eller chili, noe som gir syltetøyet en spennende og unik smak. Det ferdige syltetøyet passer utmerket på brødskiven, som fyll i bakverk eller som tilbehør til ost og kjeks.

 

Å lage eplesyltetøy hjemme gir ikke bare en følelse av tilfredsstillelse, men også muligheten til å kontrollere ingrediensene og tilpasse smaken etter egen preferanse!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann, sitronsaft og kanel, la koke i 20-30 minutter.

 

Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.

 

Tips! Bruk norske røde epler i sesong for å få den fine, røde fargen og den beste smaken.

 

 

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page