top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann, sitronsaft og kanel, la koke i 20-30 minutter.

 

Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.

 

Tips! Bruk norske røde epler i sesong for å få den fine, røde fargen og den beste smaken.

 

 

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Eplesyltetøy

Eplesyltetøy

Eplesyltetøy bringer tilbake minner fra barndommen hos mange fra da bestemor serverte hjemmelaget syltetøy på nybakt brød! Så godt, og så enkelt.

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page