top of page

...

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann, sitronsaft og kanel, la koke i 20-30 minutter.

 

Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.

 

Tips! Bruk norske røde epler i sesong for å få den fine, røde fargen og den beste smaken.

 

 

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Eplesyltetøy

Eplesyltetøy

Eplesyltetøy bringer tilbake minner fra barndommen hos mange fra da bestemor serverte hjemmelaget syltetøy på nybakt brød! Så godt, og så enkelt.

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page