top of page
...
Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann, sitronsaft og kanel, la koke i 20-30 minutter.
Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.
Tips! Bruk norske røde epler i sesong for å få den fine, røde fargen og den beste smaken.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Eplesyltetøy
Eplesyltetøy bringer tilbake minner fra barndommen hos mange fra da bestemor serverte hjemmelaget syltetøy på nybakt brød! Så godt, og så enkelt.
(4.6/5)
30 minutter
bottom of page