top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.

 

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.

 

Smuldre smuldredeigen over eplene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

 

Tips! Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.

 

Se også våre oppskrifter på jordbær crumble og rabarbra crumble

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Eple crumble

Eple crumble

Eple crumble må du bare prøve! Det er en enkel dessert å lage og den blir aller best med norske epler i sesong.

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page