
...

Eple crumble
Eple crumble må du bare prøve! Det er en enkel dessert å lage og den blir aller best med norske epler i sesong.
Eple crumble, eller smuldrepai med epler - på godt norsk, er en klassisk dessert som kombinerer syrlige epler med en sprø og søt smuldretopping. Denne enkle, men smakfulle retten er perfekt for å utnytte sesongens epler og kan tilberedes på kort tid.
Ved å blande disse ingrediensene med epler i sesong skapes en deilig kontrast mellom den myke fruktfyllet og den sprø toppingen. Retten stekes til den blir gyllen og boblende, og serveres gjerne varm med en kule vaniljeis eller en skje krem ved siden av. Eple crumble er ikke bare en fryd for smaksløkene, men også en dessert som vekker nostalgiske minner om hjemmekos og tradisjonelle smaker!
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.
Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.
Smuldre smuldredeigen over eplene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
Tips! Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.
Se også våre oppskrifter på jordbær crumble og rabarbra crumble
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
