top of page

...

Rabarbra crumble

Rabarbra crumble

Rabarbra crumble er noe av det beste som finnes, og er enkelt å lage! Bruk rabarbra fra hagen, eller kjøp i butikk når det er sesong. Både syrlig, sprøtt og søtt!

 

Rabarbra crumble er en nydelig og smakfull dessert som kombinerer den friske syrligheten fra rabarbra med en søt og smuldrete topping. Denne klassiske retten er perfekt for å bruke opp rabarbra i hagen når sesongen er på sitt beste. Den varme, litt syrlige rabarbraen møter den sprø og smøraktige smuldredeigen og skaper en himmelsk kontrast i hver bit.

 

Server gjerne med et generøst lag med vaniljeis eller pisket krem for å gjøre det enda mer smakfullt. Enkel å lage, men utrolig velsmakende, rabarbra crumble er den perfekte desserten til både hverdager og spesielle anledninger.

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.

 

Skyll og kutt rabarbra. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.

 

Smuldre smuldredeigen over jordbærene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

 

Tips! Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page