top of page

...

Slik gjør du

Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.

 

Skyll og kutt rabarbra. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.

 

Smuldre smuldredeigen over jordbærene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

 

Tips! Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Rabarbra crumble

Rabarbra crumble

Rabarbra crumble er noe av det beste som finnes, og er enkelt å lage! Bruk rabarbra fra hagen, eller kjøp i butikk når det er sesong. Både syrlig, sprøtt og søtt!

(4.7/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page