top of page

...

Jordbær crumble

Jordbær crumble

En rask og enkel dessert med friske jordbær! Jordbær crumble eller smuldrepai er en deilig dessert du kan forberede på forhånd og steke når gjestene sitter ved bordet.

 

Dette er en uimotståelig dessert som kombinerer søte, saftige jordbær med en sprø og gyllen smuldretopping.

 

Denne enkle, men smakfulle retten er perfekt når du vil nyte sommerens bær på sitt beste. Når de varme jordbærene møter den sprø crumble-toppingen, får du en nydelig kontrast mellom mykt og sprøtt, søtt og litt salt. Server den gjerne lun med en kule vaniljeis, pisket krem eller vaniljesaus for en ekstra deilig opplevelse. Jordbær crumble er lett å lage, krever få ingredienser og er like godt til hverdags som til fest.

 

En sikker vinner for både små og store dessertelskere!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.

 

Skyll, rens og kutt jordbærene. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.

 

Smuldre smuldredeigen over jordbærene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

 

Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page