...
Skrap ut frøene fra vaniljestangen og ha over i en kjele sammen med fløte og helmelk. Kok opp og la blandingen avkjøle seg litt.
Visp sukker og eggeplommer lett sammen.
Spe den varme melkeblandingen i eggene mens du rører kontinuerlig.
Ha alt tilbake i kjelen og varm forsiktig opp under omrøring til vaniljesausen tykner. Blandingen må ikke koke, da vil den skille seg.
Avkjøl og server.
Tips! Prøv vaniljesaus til vår saftige eplekake!
Tips 2! Bruk eggehviten du sitter igjen med til å lage marengsbunn og pavlova!
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Vaniljesaus
Hjemmelaget vaniljesaus passer til utrolig mye, og den smaker selvfølgelig bedre enn de man kjøper ferdig!
Kaker, gelé, sjokoladepudding, bruksområdene er mange!
(4.8/5)
15 minutter