
...

Vaniljesaus
Hjemmelaget vaniljesaus passer til utrolig mye, og den smaker selvfølgelig bedre enn de man kjøper ferdig.
Kaker, gelé, sjokoladepudding, bruksområdene er mange!
Vaniljesaus er en kremet, smakfull saus som er et klassisk tilbehør til både varme og kalde desserter. Med sin rike, vaniljefylte smak og silkemyke konsistens, er denne sausen perfekt for å toppe bær, eplekake, risengrynsgrøt eller panna cotta. Laget med ekte vanilje og enkle ingredienser, gir den en deilig og naturlig sødme som løfter enhver rett.
Vaniljesaus er utrolig enkel å lage, men resultatet er alltid imponerende og velsmakende. Den kan serveres både varm eller kald, og er et tidløst valg som alltid vil være en favoritt på dessertbordet.
(4.8/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrap ut frøene fra vaniljestangen og ha over i en kjele sammen med fløte og helmelk. Kok opp og la blandingen avkjøle seg litt.
Visp sukker og eggeplommer lett sammen.
Spe den varme melkeblandingen i eggene mens du rører kontinuerlig.
Ha alt tilbake i kjelen og varm forsiktig opp under omrøring til vaniljesausen tykner. Blandingen må ikke koke, da vil den skille seg.
Avkjøl og server.
Tips! Prøv vaniljesaus til vår saftige eplekake!
Tips 2! Bruk eggehviten du sitter igjen med til å lage marengsbunn og pavlova!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
