top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skrap ut frøene fra vaniljestangen og ha over i en kjele sammen med fløte og helmelk. Kok opp og la blandingen avkjøle seg litt.

 

Visp sukker og eggeplommer lett sammen.

 

Spe den varme melkeblandingen i eggene mens du rører kontinuerlig.

 

Ha alt tilbake i kjelen og varm forsiktig opp under omrøring til vaniljesausen tykner. Blandingen må ikke koke, da vil den skille seg.

 

Avkjøl og server.

 

Tips! Prøv vaniljesaus til vår saftige eplekake!

 

Tips 2! Bruk eggehviten du sitter igjen med til å lage marengsbunn og pavlova!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Vaniljesaus

Vaniljesaus

Hjemmelaget vaniljesaus passer til utrolig mye, og den smaker selvfølgelig bedre enn de man kjøper ferdig!

Kaker, gelé, sjokoladepudding, bruksområdene er mange!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page