top of page
...
Slik gjør du
Skrap ut frøene fra vaniljestangen og ha over i en kjele sammen med fløte og helmelk. Kok opp og la blandingen avkjøle seg litt.
Visp sukker og eggeplommer lett sammen.
Spe den varme melkeblandingen i eggene mens du rører kontinuerlig.
Ha alt tilbake i kjelen og varm forsiktig opp under omrøring til vaniljesausen tykner. Blandingen må ikke koke, da vil den skille seg.
Avkjøl og server.
Tips! Prøv vaniljesaus til vår saftige eplekake!
Tips 2! Bruk eggehviten du sitter igjen med til å lage marengsbunn og pavlova!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vaniljesaus
Hjemmelaget vaniljesaus passer til utrolig mye, og den smaker selvfølgelig bedre enn de man kjøper ferdig!
Kaker, gelé, sjokoladepudding, bruksområdene er mange!
(4.9/5)
15 minutter
bottom of page