top of page

...

Vaniljesaus

Vaniljesaus

Hjemmelaget vaniljesaus passer til utrolig mye, og den smaker selvfølgelig bedre enn de man kjøper ferdig.

Kaker, gelé, sjokoladepudding, bruksområdene er mange!

 

Vaniljesaus er en kremet, smakfull saus som er et klassisk tilbehør til både varme og kalde desserter. Med sin rike, vaniljefylte smak og silkemyke konsistens, er denne sausen perfekt for å toppe bær, eplekake, risengrynsgrøt eller panna cotta. Laget med ekte vanilje og enkle ingredienser, gir den en deilig og naturlig sødme som løfter enhver rett.

 

Vaniljesaus er utrolig enkel å lage, men resultatet er alltid imponerende og velsmakende. Den kan serveres både varm eller kald, og er et tidløst valg som alltid vil være en favoritt på dessertbordet.

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrap ut frøene fra vaniljestangen og ha over i en kjele sammen med fløte og helmelk. Kok opp og la blandingen avkjøle seg litt.

 

Visp sukker og eggeplommer lett sammen.

 

Spe den varme melkeblandingen i eggene mens du rører kontinuerlig.

 

Ha alt tilbake i kjelen og varm forsiktig opp under omrøring til vaniljesausen tykner. Blandingen må ikke koke, da vil den skille seg.

 

Avkjøl og server.

 

Tips! Prøv vaniljesaus til vår saftige eplekake!

 

Tips 2! Bruk eggehviten du sitter igjen med til å lage marengsbunn og pavlova!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page