top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
Gni blomkålen inn med smør og krydre med salt og pepper.
Bak i ovnen på 150 grader i ca. 2 timer.
Finhakk hasselnøtter og ha i en kjele sammen med smør. Varm opp smøret til det får en nøttebrun farge.
Øs nøttesmør over blomkålen og server.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
![Foodie Logo hvit.png](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_c1ce59d6c51c42bf982b0961b778ddf1~mv2.png/v1/fill/w_980,h_368,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Foodie%20Logo%20hvit.png)
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
![mobileImage](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_43,w_1024,h_683/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Flere oppskrifter
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
...
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_03011bbc4395408ba8d5325d0de36408~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/norwayseafoods-premiumtorsk-pannestekt-30202.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![En smakfull reise rett over grensen](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_c1a21085f7da4450b704d7801a793521~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/IMG_7912.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_afcfdc43afd8447298e2c65c8beff791~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/foodie-artikkel-plommer-5015.jpg)
![Bakt blomkål med nøttesmør](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_8abea6bfac23447a86f6803869a0ebf0~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/2024-01-31-foodie-baktblomkal-0114.jpg)
Bakt blomkål med nøttesmør
Når du baker blomkålen lenge utvikler den en utrolig god smak som gjør at den i seg selv kan fungere som en hovedrett. Topp med brunet nøttesmør.
(5/5)
120 minutter
bottom of page