top of page

...

Gni blomkålen inn med smør og krydre med salt og pepper.

 

Bak i ovnen på 150 grader i ca. 2 timer.

 

Finhakk hasselnøtter og ha i en kjele sammen med smør. Varm opp smøret til det får en nøttebrun farge.

 

Øs nøttesmør over blomkålen og server.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bakt blomkål med nøttesmør

Bakt blomkål med nøttesmør

Når du baker blomkålen lenge utvikler den en utrolig god smak som gjør at den i seg selv kan fungere som en hovedrett. Topp med brunet nøttesmør.

(5/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page