top of page

...

Agurksalat med dill

Agurksalat med dill

Agurksalat med dill er det perfekte tilbehør til all slags fisk. Det er enkelt og raskt å lage, og har masse god smak.

 

Dette er en frisk og syrlig siderett som passer godt til mange ulike retter og gir en fin balanse til rike, fete og kraftige retter, spesielt de rettene som har sauser eller sterke krydder.

 

Tips! For en mer fyldig agurksalat kan du faktisk lage en variant av denne med philadelphia, røkelaks, rødløk, litt sitronsaft og capers i tillegg til dillet og selve agurken. Kutt alt i mindre biter og bland eller rist alt sammen, så får du helt utrolig gode smaker i en salat. Dette har trendet enormt på sosiale medier og må bare prøves!

 

Uansett er agurksalaten perfekt for å friske opp måltidet!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skjær agurk i tynne skiver og grovkutt dill.

 

Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper.

 

Hell laken over agurk og dillen og la den stå i minst 15 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page