top of page

...

Kutt halvparten av kantarellen i biter, behold den andre halvparten hel.

 

Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i kantarell og stek videre i et par minutter.

 

Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter. Kjør suppen med stavmikser.

 

Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek resten av kantarellene i smør og krydre med salt og pepper.

 

Server suppen med smørstekt kantarell og topp med finhakket gressløk.

 

Tips! Server med skappelbrød og godt smør til!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kantarellsuppe

Kantarellsuppe

Kantarellsuppe er utrolig godt! Fløte og kraft får frem det beste i kantarellene, og denne suppen vil imponere alle rundt middagsbordet! Server den gjerne som forrett til en høstmiddag med venner, eller som en middag alene med godt brød til!

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page