top of page

...

Kantarellsuppe

Kantarellsuppe

Kantarellsuppe er utrolig godt! Fløte og kraft får frem det beste i kantarellene, og denne suppen vil imponere alle rundt middagsbordet! Server den gjerne som forrett til en høstmiddag med venner, eller som en middag alene med godt brød til!

 

Kantarellsuppe er en varm og deilig rett som fremhever den unike smaken av høstens gull, nemlig kantareller. Denne suppen kombinerer den delikate, nøtteaktige smaken av kantarellene med en kremet base, som gir en silkemyk tekstur.

 

Med ingredienser som løk, hvitløk og urter, får suppen en rik og fyldig smak som er både trøstende og luksuriøs. Kantarellsuppe er perfekt som en forrett eller hovedrett, og kan serveres med et stykke sprøtt brød for å gjøre måltidet ekstra smakfullt.

 

Denne retten er ideell for soppelskere og for de som ønsker å utnytte sesongens beste ingredienser.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt halvparten av kantarellen i biter, behold den andre halvparten hel.

 

Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i kantarell og stek videre i et par minutter.

 

Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter. Kjør suppen med stavmikser.

 

Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek resten av kantarellene i smør og krydre med salt og pepper.

 

Server suppen med smørstekt kantarell og topp med finhakket gressløk.

 

Tips! Server med skappelbrød og godt smør til!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page