top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt halvparten av kantarellen i biter, behold den andre halvparten hel.

 

Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i kantarell og stek videre i et par minutter.

 

Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter. Kjør suppen med stavmikser.

 

Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek resten av kantarellene i smør og krydre med salt og pepper.

 

Server suppen med smørstekt kantarell og topp med finhakket gressløk.

 

Tips! Server med skappelbrød og godt smør til!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Kantarellsuppe

Kantarellsuppe

Kantarellsuppe er utrolig godt! Fløte og kraft får frem det beste i kantarellene, og denne suppen vil imponere alle rundt middagsbordet! Server den gjerne som forrett til en høstmiddag med venner, eller som en middag alene med godt brød til!

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page