
...

Kantarellsuppe
Kantarellsuppe er utrolig godt! Fløte og kraft får frem det beste i kantarellene, og denne suppen vil imponere alle rundt middagsbordet! Server den gjerne som forrett til en høstmiddag med venner, eller som en middag alene med godt brød til!
Kantarellsuppe er en varm og deilig rett som fremhever den unike smaken av høstens gull, nemlig kantareller. Denne suppen kombinerer den delikate, nøtteaktige smaken av kantarellene med en kremet base, som gir en silkemyk tekstur.
Med ingredienser som løk, hvitløk og urter, får suppen en rik og fyldig smak som er både trøstende og luksuriøs. Kantarellsuppe er perfekt som en forrett eller hovedrett, og kan serveres med et stykke sprøtt brød for å gjøre måltidet ekstra smakfullt.
Denne retten er ideell for soppelskere og for de som ønsker å utnytte sesongens beste ingredienser.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt halvparten av kantarellen i biter, behold den andre halvparten hel.
Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i kantarell og stek videre i et par minutter.
Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter. Kjør suppen med stavmikser.
Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Stek resten av kantarellene i smør og krydre med salt og pepper.
Server suppen med smørstekt kantarell og topp med finhakket gressløk.
Tips! Server med skappelbrød og godt smør til!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
