top of page

...

Pisk fløten i 10-15 minutter til den har skilt seg og fått en kornete konsistens. Det du sitter igjen med nå er smør og kjernemelk.

 

Hell massen over i en sil og sil av kjernemelken, klem ut så mye som mulig av kjernemelken.

 

Ha smøret over i en bolle med iskaldt vann og “vask” smøret. Dette er for å få ut eventuelle rester av kjernemelk, jo renere smør du får, jo bedre blir resultatet og holdbarheten.

 

Ta smøret ut av vannet og tørk det. Dryss over salt og kna det inn. Saltet gir god smak og bedre holdbarhet.

 

Oppbevar kaldt i en lufttett boks.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Hjemmelaget smør

Hjemmelaget smør

Hjemmelaget smør er veldig enkelt å lage og får en fantastisk smak. Du kan tilsette blant annet krydder eller urter om du vil smakssette det.

(4.4/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page