
...
Pisk fløten i 10-15 minutter til den har skilt seg og fått en kornete konsistens. Det du sitter igjen med nå er smør og kjernemelk.
Hell massen over i en sil og sil av kjernemelken, klem ut så mye som mulig av kjernemelken.
Ha smøret over i en bolle med iskaldt vann og “vask” smøret. Dette er for å få ut eventuelle rester av kjernemelk, jo renere smør du får, jo bedre blir resultatet og holdbarheten.
Ta smøret ut av vannet og tørk det. Dryss over salt og kna det inn. Saltet gir god smak og bedre holdbarhet.
Oppbevar kaldt i en lufttett boks.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Hjemmelaget smør
Hjemmelaget smør er veldig enkelt å lage og får en fantastisk smak. Du kan tilsette blant annet krydder eller urter om du vil smakssette det.
(4.4/5)
20 minutter