top of page
...
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Dekk bollen med et klede og la deigen heve i 30 minutter.
Kle en brødform med bakepapir og hell deigen i formen. Etterhev i 45 minutter.
Stek på 225 grader i 40 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre i 15 minutter.
Avkjøl på rist.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Skappelbrød
Et enkelt og eltefritt brød du lager på kun 5 minutter!
(4.8/5)
150 minutter
bottom of page