top of page

...

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Dekk bollen med et klede og la deigen heve i 30 minutter.

 

Kle en brødform med bakepapir og hell deigen i formen. Etterhev i 45 minutter.

 

Stek på 225 grader i 40 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre i 15 minutter.

 

Avkjøl på rist.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Skappelbrød

Skappelbrød

Et enkelt og eltefritt brød du lager på kun 5 minutter!

(4.9/5)

150 minutter

Lagre
bottom of page