
...

Skappelbrød
Et enkelt og eltefritt brød du lager på kun 5 minutter!
Skappelbrød er et populært, eltefritt speltbrød fylt med næringsrike frø og kjerner, kjent for sin enkle tilberedning og smakfulle resultat. Oppkalt etter designer Maria Skappel Holzweiler, som delte oppskriften på sin blogg, har dette brødet blitt en favoritt i mange norske hjem.
Deigen består av en blanding av siktet og sammalt speltmel, tilsatt solsikkekjerner, gresskarkjerner, havregryn, linfrø og eventuelt chiafrø for ekstra fiber og smak. Alle ingrediensene røres sammen til en løs deig, som heves i ca. 30 minutter før den fordeles i smurte brødformer.
Resultatet er et saftig og smakfullt brød som passer perfekt til både frokost og lunsj!
(4.6/5)
150 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Dekk bollen med et klede og la deigen heve i 30 minutter.
Kle en brødform med bakepapir og hell deigen i formen. Etterhev i 45 minutter.
Stek på 225 grader i 40 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre i 15 minutter.
Avkjøl på rist.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
