top of page

...

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Dekk bollen med et klede og la deigen heve i 30 minutter.

 

Kle en brødform med bakepapir og hell deigen i formen. Etterhev i 45 minutter.

 

Stek på 225 grader i 40 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre i 15 minutter.

 

Avkjøl på rist.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Skappelbrød

Skappelbrød

Et enkelt og eltefritt brød du lager på kun 5 minutter!

(4.8/5)

150 minutter

Lagre
bottom of page