top of page

...

Skappelbrød

Skappelbrød

Et enkelt og eltefritt brød du lager på kun 5 minutter!

 

Skappelbrød er et populært, eltefritt speltbrød fylt med næringsrike frø og kjerner, kjent for sin enkle tilberedning og smakfulle resultat. Oppkalt etter designer Maria Skappel Holzweiler, som delte oppskriften på sin blogg, har dette brødet blitt en favoritt i mange norske hjem.

 

Deigen består av en blanding av siktet og sammalt speltmel, tilsatt solsikkekjerner, gresskarkjerner, havregryn, linfrø og eventuelt chiafrø for ekstra fiber og smak. Alle ingrediensene røres sammen til en løs deig, som heves i ca. 30 minutter før den fordeles i smurte brødformer.

 

Resultatet er et saftig og smakfullt brød som passer perfekt til både frokost og lunsj!

(4.6/5)

150 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Dekk bollen med et klede og la deigen heve i 30 minutter.

 

Kle en brødform med bakepapir og hell deigen i formen. Etterhev i 45 minutter.

 

Stek på 225 grader i 40 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre i 15 minutter.

 

Avkjøl på rist.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page