top of page

...

Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.

 

Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.

 

Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.

 

Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.

 

Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.

 

Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.

 

Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Saftig eplekake

Saftig eplekake

Norsk kveldskos på sitt beste!

 

En saftig eplekake som er ethvert hjem burde ha i oppskriftsheftet sitt! Perfekt i for eksempel en familiebursdag eller når noen skal feires på jobben.

(4.8/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page