top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.

 

Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.

 

Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.

 

Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.

 

Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.

 

Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.

 

Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Saftig eplekake

Saftig eplekake

Norsk kveldskos på sitt beste!

 

En saftig eplekake som er ethvert hjem burde ha i oppskriftsheftet sitt! Perfekt i for eksempel en familiebursdag eller når noen skal feires på jobben.

(4.8/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page