...
Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.
Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.
Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.
Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.
Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.
Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Saftig eplekake
Norsk kveldskos på sitt beste!
En saftig eplekake som er ethvert hjem burde ha i oppskriftsheftet sitt! Perfekt i for eksempel en familiebursdag eller når noen skal feires på jobben.
(4.8/5)
60 minutter