top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter. Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor. Avkjøl.

 

Ha smør i en stekepanne og smelt. Tilsett knuste kavringer, sukker og kanel. Stek gyllent i 5 minutter. Avkjøl.

 

Pisk fløte, med sukker og frøene fra vaniljestangen.

 

Anrett et glass lagvis og pynt med sitronmelisse.

 

Tips 1! Prøv også tilslørte jordbær,- eller plommepiker

 

Tips 2! Man kan også skrelle eplene før koking, men spesielt på røde epler gir skallet en veldig flott farge på mosen.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Tilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker

Tilsørte bondepiker er den norskeste av de norske dessertene! Her kombineres alt det beste norsk landbruk har å by på, friske og søte epler kombinert med luftig krem og sprø kavring!

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page