top of page

...

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter. Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor. Avkjøl.

 

Ha smør i en stekepanne og smelt. Tilsett knuste kavringer, sukker og kanel. Stek gyllent i 5 minutter. Avkjøl.

 

Pisk fløte, med sukker og frøene fra vaniljestangen.

 

Anrett et glass lagvis og pynt med sitronmelisse.

 

Tips 1! Prøv også tilslørte jordbær,- eller plommepiker

 

Tips 2! Man kan også skrelle eplene før koking, men spesielt på røde epler gir skallet en veldig flott farge på mosen.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Tilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker

Tilsørte bondepiker er den norskeste av de norske dessertene! Her kombineres alt det beste norsk landbruk har å by på, friske og søte epler kombinert med luftig krem og sprø kavring!

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page