top of page

...

Forvarm ovnen til 200 grader. Tøm kikertene over i et dørslag, skyll dem godt under kaldt vann, og la dem renne av seg. Tørk kikertene grundig med et rent kjøkkenhåndkle eller tørkepapir.

 

Legg de tørkede kikertene i en bolle, og tilsett olivenolje, paprikapulver, hvitløkspulver, spisskummen, cayennepepper, salt og pepper. Bland godt til kikertene er jevnt dekket av krydder og olje.

 

Spre kikertene utover en stekeplate dekket med bakepapir, slik at de steker jevnt.

 

Stek kikertene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er sprø og gyllenbrune. Rist på stekeplaten halvveis i steketiden for å sikre jevn steking.

 

Ta ut kikertene av ovnen og la dem avkjøle seg litt før servering. De blir enda sprøere når de kjøles ned.

 

Tips! Man kan variere i det uendelige med krydder og spice, finn din egen favorittblanding og tilpass smakene til middagen! Godt som topping på hummus

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sprø kikerter

Sprø kikerter

Sprø kikerter er populært både i India, Nord-Afrika, Midtøsten og Østeuropa, og det med god grunn! Bruk i salat, som topping på hummus, tilbehør til middag, eller som snacks!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page