top of page
...
Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med finhakket gressløk og server.
Tips! Prøv soppstuing til denne kyllingretten!
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Soppstuing
Høstens beste tilbehør! Brukes til alle typer kjøtt og fugl.
Prøv til viltkjøtt, eller for eksempel til helstekt kylling.
(4.7/5)
15 minutter
bottom of page