
...
Bland sammen salt, pepper, finhakket timian og rosmarin, olivenolje og skallet fra sitronen. Pensle kyllingen med halvparten av marinaden, ta vare på resten og bruk til å pensle kyllingen underveis i stekingen.
Skrell og kutt alle grønnsakene og ha dem over i en ildfast form. Legg kyllingen på grønnsakene og stek i ovnen på 180 grader i ca. 90 minutter til kyllingen har en kjernetemperatur på 68 grader.
Sil kraften av den ildfaste formen over i en kjele. La det redusere litt før du tilsetter maisenna, salt og pepper. Kok til ønsket konsistens.
Server med for eksempel hjemmelaget potetmos.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Helstekt kylling med rotgrønnsaker og sjysaus
Saftig og smakfull helstekt kylling, servert med bakte rotgrønnsaker og en fyldig sjysaus.
(5/5)
120 minutter