top of page

...

Bland sammen salt, pepper, finhakket timian og rosmarin, olivenolje og skallet fra sitronen. Pensle kyllingen med halvparten av marinaden, ta vare på resten og bruk til å pensle kyllingen underveis i stekingen.

 

Skrell og kutt alle grønnsakene og ha dem over i en ildfast form. Legg kyllingen på grønnsakene og stek i ovnen på 180 grader i ca. 90 minutter til kyllingen har en kjernetemperatur på 68 grader.

 

Sil kraften av den ildfaste formen over i en kjele. La det redusere litt før du tilsetter maisenna, salt og pepper. Kok til ønsket konsistens.

 

Server med for eksempel hjemmelaget potetmos.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Helstekt kylling med rotgrønnsaker og sjysaus

Helstekt kylling med rotgrønnsaker og sjysaus

Saftig og smakfull helstekt kylling, servert med bakte rotgrønnsaker og en fyldig sjysaus.

(5/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page