...
Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og kanel.
Smelt smør i en stekepanne og skru ned varmen. Ha i eplene og la de steke på lav varme i ca. 8 minutter til de er myk på utsiden men fortsatt fast inni.
Server varme med hjemmelaget vaniljeis som du finner oppskriften på her.
Tips! Lag isen på morgenen eller dagen før, slik at den er klar til desserten skal serveres!
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Smørstekte epler med vaniljeis
Denne desserten er fantastisk god og tar godt vare på den gode eplesmaken fra norske epler! Sammen med vaniljeis har man den perfekte kombinasjonen av varmt, kaldt, søtt og friskt!
(5/5)
30 minutter