top of page

...

Smørstekte epler med vaniljeis

Smørstekte epler med vaniljeis

Denne desserten er fantastisk god og tar godt vare på den gode eplesmaken fra norske epler! Sammen med vaniljeis har man den perfekte kombinasjonen av varmt, kaldt, søtt og friskt!

 

Smørstekte epler med vaniljeis er en enkel og smakfull dessert som kombinerer varme, karamelliserte epler med kald, kremet vaniljeis. For å lage denne retten skrelles epler og skjæres i båter. Deretter smeltes smør i en stekepanne, og eplebåtene stekes på middels varme til de begynner å bli møre, men fortsatt holder formen.

 

Denne desserten passer perfekt som en rask avslutning på et måltid eller som en søt godbit når du ønsker noe ekstra!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og kanel.

 

Smelt smør i en stekepanne og skru ned varmen. Ha i eplene og la de steke på lav varme i ca. 8 minutter til de er myk på utsiden men fortsatt fast inni.

 

Server varme med hjemmelaget vaniljeis som du finner oppskriften på her.

 

Tips! Lag isen på morgenen eller dagen før, slik at den er klar til desserten skal serveres!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page