top of page

...

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og kanel.

 

Smelt smør i en stekepanne og skru ned varmen. Ha i eplene og la de steke på lav varme i ca. 8 minutter til de er myk på utsiden men fortsatt fast inni.

 

Server varme med hjemmelaget vaniljeis som du finner oppskriften på her.

 

Tips! Lag isen på morgenen eller dagen før, slik at den er klar til desserten skal serveres!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Smørstekte epler med vaniljeis

Smørstekte epler med vaniljeis

Denne desserten er fantastisk god og tar godt vare på den gode eplesmaken fra norske epler! Sammen med vaniljeis har man den perfekte kombinasjonen av varmt, kaldt, søtt og friskt!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page