
...

Risboller med salt karamell
Disse risbollene med salt karamell er ren luksus i munnfullformat – en uimotståelig kombinasjon av sprø puffet ris, silkemyk sjokolade og fløtekaramell med et hint av havsalt. Den salte karamellsausen løfter smaken og gir en perfekt balanse mellom sødme og salt, mens flaksalt på toppen tilfører en ekstra dimensjon.
Resultatet er små, dekadente biter som smelter på tungen og garantert blir blant julens mest populære søtsaker. Lag dem i god tid, oppbevar i kjøleskapet og server dem som en elegant avslutning på måltidet – eller som en liten godbit til kaffen.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.
Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris og fløtekarameller kuttet i små terninger med en slikkepott til alt er godt blandet.
Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.
Smør salt karamellsaus på risbollene før servering og dryss gjerne over litt flaksalt.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato




