top of page

...

Risboller med salt karamell

Risboller med salt karamell

Disse risbollene med salt karamell er ren luksus i munnfullformat – en uimotståelig kombinasjon av sprø puffet ris, silkemyk sjokolade og fløtekaramell med et hint av havsalt. Den salte karamellsausen løfter smaken og gir en perfekt balanse mellom sødme og salt, mens flaksalt på toppen tilfører en ekstra dimensjon.

 

Resultatet er små, dekadente biter som smelter på tungen og garantert blir blant julens mest populære søtsaker. Lag dem i god tid, oppbevar i kjøleskapet og server dem som en elegant avslutning på måltidet – eller som en liten godbit til kaffen.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.

 

Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris og fløtekarameller kuttet i små terninger med en slikkepott til alt er godt blandet.

 

Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.

 

Smør salt karamellsaus på risbollene før servering og dryss gjerne over litt flaksalt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page