
...

Risboller med nøtter
Risboller med nøtter er en rik og smakfull variant av den klassiske julefavoritten. Den mørke sjokoladen gir en dyp og intens smak, mens nøttene tilfører både crunch og en deilig, nøtteaktig aroma som balanserer sødmen perfekt.
Et lett dryss av hakkede nøtter og smeltet sjokolade på toppen gjør dem ekstra fristende – både visuelt og smaksmessig. Risbollene lages uten steking, er enkle å få til, og holder seg lenge i kjøleskapet. Perfekte som konfekt til jul, som kaffekos eller når du bare vil unne deg noe skikkelig godt.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.
Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn kaffe og sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris med en slikkepott til alt er godt blandet.
Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.
Smelt sjokolade og dryss over risbollene, topp med hakkede nøtter.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato




