top of page

...

Slik gjør du

Ha kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Kna godt sammen og form emner på 100 g hver.

 

Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Press burgerne helt flate i stekepannen og stek i ca. 1 minutt på hver side. Legg en skive ost på hver burger og legg på lokk til osten smelter.

 

Kutt løk i strimler og ha over i en stekepanne sammen med smør, sukker og vann. Karamelliser på middels varme.

 

Bland sammen majones, ketchup, finhakket sylteagurk, dijonsennep og worcester sauce. Smak til med salt og pepper.

 

Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Smash burger med ost og karamellisert løk

Smash burger med ost og karamellisert løk

Smash burger, eller knust burger som det heter på norsk er en trendy måte å lage burger på hvor kjøttet presses flatt noe som gir en stor stekeflate og masse smak!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page