top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Ha kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Kna godt sammen og form emner på 100 g hver.

 

Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Press burgerne helt flate i stekepannen og stek i ca. 1 minutt på hver side. Legg en skive ost på hver burger og legg på lokk til osten smelter.

 

Kutt løk i strimler og ha over i en stekepanne sammen med smør, sukker og vann. Karamelliser på middels varme.

 

Bland sammen majones, ketchup, finhakket sylteagurk, dijonsennep og worcester sauce. Smak til med salt og pepper.

 

Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Smash burger med ost og karamellisert løk

Smash burger med ost og karamellisert løk

Smash burger, eller knust burger som det heter på norsk er en trendy måte å lage burger på hvor kjøttet presses flatt noe som gir en stor stekeflate og masse smak!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page