top of page

...

Smash burger med ost og karamellisert løk

Smash burger med ost og karamellisert løk

Smash burger, eller knust burger som det heter på norsk er en trendy måte å lage burger på hvor kjøttet presses flatt noe som gir en stor stekeflate og masse smak!

 

Smashburgeren har raskt blitt en favoritt for burgerelskere, og det er ikke uten grunn. Teknikken med å presse kjøttdeigen flatt mot en varm panne gir en sprø, karamellisert skorpe som gir ekstra smak til hver bit. Denne varianten, med ost og karamellisert løk, løfter burgeren til nye høyder.

 

Kjøttet stekes raskt til det blir gyllent og saftig, og toppes med smeltet ost som gir en kremet kontrast. Karamellisert løk tilføyer en sødme som balanserer de kraftige smakene perfekt.

 

Avslutt med en smakfull dressing og server på lett varmede burgerbrød for en burgeropplevelse som garantert vil imponere!

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Kna godt sammen og form emner på 100 g hver.

 

Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Press burgerne helt flate i stekepannen og stek i ca. 1 minutt på hver side. Legg en skive ost på hver burger og legg på lokk til osten smelter.

 

Kutt løk i strimler og ha over i en stekepanne sammen med smør, sukker og vann. Karamelliser på middels varme.

 

Bland sammen majones, ketchup, finhakket sylteagurk, dijonsennep og worcester sauce. Smak til med salt og pepper.

 

Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page