top of page

...

Lasagne

Lasagne

En klassisk lasagne med hjemmelagde lasagneplater imponerer enten du serverer dine gjester eller til familien!

 

Lasagne er en tidløs italiensk klassiker som kombinerer lag på lag med saftig kjøttsaus, silkemyk béchamelsaus og smeltet ost, alt pakket inn i delikate pastaplater. Denne retten er perfekt for både hverdag og fest, og den fyller kjøkkenet med uimotståelige dufter mens den stekes i ovnen. En god lasagne krever litt tid, men belønningen er en smakfull og mettende rett som hele familien vil elske. Server den med en frisk salat og kanskje litt hvitløksbrød for en komplett middag. Enten du lager den tradisjonelt eller med en moderne vri, er lasagne alltid en sikker vinner!

 

Den kan selvfølgelig også lages med lasagneplater fra butikken, men følg denne oppskriften for en enda bedre matopplevelse!

(5/5)

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Lasagneplater

Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Kjøttsaus

Brun kjøttdeig i smør og olivenolje. Tilsett finhakket løk, gulrot, stangselleri og hvitløk og la alt surre i 5 minutter. Ha i oksekraft, tomatpuré og hermetiske tomater og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Ostesaus

Smelt smør i en kjele, ha i mel og rør godt. Spe med melk og kok opp, la det småkoke i 10 minutter. Ha i krydder og ost og rør godt.

 

Montering

Legg kjøttsaus, pastaplater og ostesaus lagvis i en ildfast form og topp med revet ost. Stek på 200 grader i 30-40 minutter.

 

Tips! Server med tomatsalat og hvitløksbrød til!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page