top of page

...

Lasagneplater

Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Kjøttsaus

Brun kjøttdeig i smør og olivenolje. Tilsett finhakket løk, gulrot, stangselleri og hvitløk og la alt surre i 5 minutter. Ha i oksekraft, tomatpuré og hermetiske tomater og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Ostesaus

Smelt smør i en kjele, ha i mel og rør godt. Spe med melk og kok opp, la det småkoke i 10 minutter. Ha i krydder og ost og rør godt.

 

Montering

Legg kjøttsaus, pastaplater og ostesaus lagvis i en ildfast form og topp med revet ost. Stek på 200 grader i 30-40 minutter.

 

Tips! Server med tomatsalat og hvitløksbrød til!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Lasagne

Lasagne

En klassisk lasagne med hjemmelagde lasagneplater imponerer enten du serverer dine gjester eller til familien!

 

Den kan selvfølgelig også lages med lasagneplater fra butikken, men følg denne oppskriften for en enda bedre matopplevelse!

(4.9/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page