top of page

...

Potetmos

Potetmos

Potetmos kan som poteten selv - brukes til alt! Hjemmelaget potetmos er mye enklere enn man kanskje tror og det er også barnevennlig og smaker ekstra godt når det er laget fra bunn. Imponer hvem enn du serverer denne til - med å lage den helt fra bunn!

 

Potetmos kan du ha som tilbehør til utrolig mye forskjellig, så det er supert å kunne denne oppskriften. Kos deg med denne skikkelig gode, men også utrolig enkle potetmosen!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell og kok potet mør.

 

Sil av vannet og tilsett smør og fløte.

 

Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Prøv potetmos til denne oppskriften med svin indrefilet!

 

Tips 1! En potetstapper er genialt å bruke om du ønsker en helt fin og jevn konsistens!

 

Tips 2! Det er viktig at man ikke har i saltet før helt på slutten, etter man har rørt sammen potetmosen, ellers kan den fort bli seig.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page