...
Slik gjør du
Krydre indrefileten godt med salt og pepper.
Ha smør i en stekepanne sammen med salvieblader og stek indrefileten i 2-3 minutter på hver side til gyllen. Legg den i en ildfast form og stek videre i ovn på 160 grader i 10-15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader.
Ha eplejuice i samme stekepanne og kok opp. Tilsett maisenna og la det småkoke i 3 minutter. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.
Skrell og kok mandelpoteten mør. Sil av vannet og ha i fløte og smør. Mos alt sammen og smak til med salt og pepper.
La indrefileten hvile 5 minutter før du kutter den opp.
Tips! Har du en juicer, prøv å lage sausen med juice fra hageeplene dine!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Svin indrefilet med eplesaus og potetmos
Denne retten slår aldri feil, og kanskje er det barnas nye favoritt? Milde gode smaker som passer de fleste ganer!
(4.9/5)
45 minutter