
...

Pinsa med egg og bacon
Påske-pinsa – sprø, kremet og full av smak!
Påske-pinsa er den perfekte komboen av enkel kosemat og frisk vårstemning! Den sprø bunnen toppes med en kremet saus av urter, hvitløk og sitron, og bakes med smeltet ost før den pyntes med smilende egg, sprø bacon, ruccula og syltet rødløk.
En gyllen og smakfull rett som passer like godt til lunsj som til påskekos med venner og familie. Fargerik, rask og supergod – denne pinsaen blir garantert en ny påskefavoritt!
Husk! Du kan for eksempel ha denne som en del av et tapas- eller koldtbord!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland sammen creme fraiche, finhakket hvitløk, finhakkede urter og sitronsaft. Smør et godt lag på pinsabunnen og topp med revet ost.
Stek på 230 grader i ca. 12 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.
Kok eggene smilende og sprøstek bacon.
Topp pinsaen med egg, bacon, ruccula og syltet rødløk.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
