top of page

...

Pinsa med egg og bacon

Pinsa med egg og bacon

Påske-pinsa – sprø, kremet og full av smak!

 

 

Påske-pinsa er den perfekte komboen av enkel kosemat og frisk vårstemning! Den sprø bunnen toppes med en kremet saus av urter, hvitløk og sitron, og bakes med smeltet ost før den pyntes med smilende egg, sprø bacon, ruccula og syltet rødløk.

 

En gyllen og smakfull rett som passer like godt til lunsj som til påskekos med venner og familie. Fargerik, rask og supergod – denne pinsaen blir garantert en ny påskefavoritt!

 

Husk! Du kan for eksempel ha denne som en del av et tapas- eller koldtbord!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland sammen creme fraiche, finhakket hvitløk, finhakkede urter og sitronsaft. Smør et godt lag på pinsabunnen og topp med revet ost.

 

Stek på 230 grader i ca. 12 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.

 

Kok eggene smilende og sprøstek bacon.

 

Topp pinsaen med egg, bacon, ruccula og syltet rødløk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page