top of page

...

Dryss halve posen Airfryer Kryddermiks over kyllinglårene og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.

 

Bland resten av Airfryer Kryddermiks med eggene og visp lett sammen.

 

Dypp kyllinglårene i eggeblandingen og så i brødrasp. Pass på å dekke hele kyllinglåret med brødrasp for best resultat.

 

Legg kyllinglårene i airfryeren og stek i totalt 25-30 minutter på 190 grader.

 

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingenlårene skal ha en kjernetemperatur på 68 grader ved beinet, ta de gjerne ut av airfryeren når de bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.

 

Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Cosori Turbo Blaze

Med 6 liters kapasitet og jevn varmefordeling tilbereder den mat 46% raskere enn andre airfryere, uten behov for å riste eller snu. Justerbar temperatur opp til 230°C gjør den allsidig for alt fra baking til fritering, samtidig som den bruker 40% mindre energi.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Panerte kyllinglår i airfryer

Panerte kyllinglår i airfryer

Få sprø og saftige panerte kyllinglår på en sunnere måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg den perfekte balansen mellom en gyllen, knasende skorpe og saftig kylling, uten behov for frityrsteking. Raskt, enkelt og full av smak – perfekt til middag eller som snacks!


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page