top of page

...

Slik gjør du

Dryss halve posen Airfryer Kryddermiks over kyllinglårene og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.

 

Bland resten av Airfryer Kryddermiks med eggene og visp lett sammen.

 

Dypp kyllinglårene i eggeblandingen og så i brødrasp. Pass på å dekke hele kyllinglåret med brødrasp for best resultat.

 

Legg kyllinglårene i airfryeren og stek i totalt 25-30 minutter på 190 grader.

 

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingenlårene skal ha en kjernetemperatur på 68 grader ved beinet, ta de gjerne ut av airfryeren når de bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.

 

Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Panerte kyllinglår i airfryer

Panerte kyllinglår i airfryer

Få sprø og saftige panerte kyllinglår på en sunnere måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg den perfekte balansen mellom en gyllen, knasende skorpe og saftig kylling, uten behov for frityrsteking. Raskt, enkelt og full av smak – perfekt til middag eller som snacks!


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page