top of page

...

Kutt poteten i tynne staver. Legg potetstavene i kaldt vann i 30 minutter for å trekke ut stivelsen.

 

Tørk godt og dryss over solsikkeolje.

 

Dryss over Airfryer Kryddermiks og vend sammen.

 

Legg potetstavene i airfryeren og stek i totalt 18-20 minutter på 190 grader. Halvveis i steketiden vender du på potetstavene eller rister på kurven i airfryeren.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Cosori Turbo Blaze

Med 6 liters kapasitet og jevn varmefordeling tilbereder den mat 46% raskere enn andre airfryere, uten behov for å riste eller snu. Justerbar temperatur opp til 230°C gjør den allsidig for alt fra baking til fritering, samtidig som den bruker 40% mindre energi.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sprø fries i airfryer

Sprø fries i airfryer

Få perfekte, sprø fries på en sunnere måte med airfryeren! Denne oppskriften gir deg gyllenbrune fries med akkurat den rette krispen – uten å måtte bruke mye olje. Raskt, enkelt og deilig – perfekt som tilbehør eller snacks!


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page