top of page

...

Marokkansk gryte med fårikålkjøtt

Marokkansk gryte med fårikålkjøtt

Fårikålkjøtt kan brukes til mye! Prøv denne smakfulle marokkanske retten, og oppdag smakene fra Nord-Afrika.

 

Marokkansk gryte med farikal kjøtt er en aromatisk og smakfull rett som kombinerer saftig kjøtt med en rekke krydder og ingredienser som gir en spennende smaksopplevelse.

 

Denne gryten henter inspirasjon fra den marokkanske matkulturen, kjent for sin bruk av krydder som spisskummen, kanel, og ingefær. Med en base av saftige grønnsaker og kanskje litt tørket frukt, som aprikoser eller sultaniner, får retten en kompleks og delikat sødme som balanserer de krydrede smakene.

 

Denne gryten er perfekt for en koselig middag eller som et imponerende måltid for gjester, og gir en autentisk smak av Marokko på middagsbordet.

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(5/5)

180 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland sammen krydrene i en liten bolle med 1 ts olje og gni kjøttet med ca halvparten av kryddermiksen. Om du har tid la det gjerne marinere over natten. (Kardemommefrø og kanelstang skal være hele i gryten.)

 

Fres løk, hvitløk og resten av kryddermiksen i en panne til det er lett gyllent.

 

Brun lammekjøttet godt på alle sider i en varm panne med litt olje. Eller 8 min på 200 grader i airfryer.

 

Ta ut kjøttet, og hell over tomatene i pannen og kok opp for å få med alle krydderrestene.

 

Kutt eplet i små terninger. Del aprikosene i to.

 

Ha kjøttet, tomatsausen og resten av ingrediensene, unntatt koriander, i en stor kjele og la det putre under lokk i minimum 2 timer til kjøttet er helt mørt.

 

Rett før servering lager du couscous etter anvisning på pakken. Bland inn godt med hakket persille og koriander.

 

Server med et raust urtedryss av hakket koriander og persille over gryten, og server couscous ved siden av.

 

Tips!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page