top of page

...

Slik gjør du

Bland sammen krydrene i en liten bolle med 1 ts olje og gni kjøttet med ca halvparten av kryddermiksen. Om du har tid la det gjerne marinere over natten. (Kardemommefrø og kanelstang skal være hele i gryten.)

 

Fres løk, hvitløk og resten av kryddermiksen i en panne til det er lett gyllent.

 

Brun lammekjøttet godt på alle sider i en varm panne med litt olje. Eller 8 min på 200 grader i airfryer.

 

Ta ut kjøttet, og hell over tomatene i pannen og kok opp for å få med alle krydderrestene.

 

Kutt eplet i små terninger. Del aprikosene i to.

 

Ha kjøttet, tomatsausen og resten av ingrediensene, unntatt koriander, i en stor kjele og la det putre under lokk i minimum 2 timer til kjøttet er helt mørt.

 

Rett før servering lager du couscous etter anvisning på pakken. Bland inn godt med hakket persille og koriander.

 

Server med et raust urtedryss av hakket koriander og persille over gryten, og server couscous ved siden av.

 

Tips!

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Marokkansk gryte med fårikålkjøtt

Marokkansk gryte med fårikålkjøtt

Fårikålkjøtt kan brukes til mye! Prøv denne smakfulle marokkanske retten, og oppdag smakene fra Nord-Afrika. Perfekt søndagsmiddag!

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(4.7/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page