top of page

...

Skrell og kok potet mør.

 

Sil av vannet og tilsett smør og fløte. Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv og press puréen gjennom en sil.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Prøv mandelpiotetpuré til denne oppskriften med kylling.

 

Tips! Det er viktig at man ikke har i saltet før helt på slutten, etter man har rørt sammen potetmosen, ellers kan den fort bli seig.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Mandelpotetpuré

Mandelpotetpuré

Potetpuré er en variant på potetmos som er helt glatt og smooth i konsistensen. Den passer f.eks perfekt når man skal invitere gjester til en finere middag, der utseende på maten skal ha litt ekstra fokus.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page