top of page

...

Slik gjør du

Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i biter. Ha dem i en ildfast form, legg på smør og krydre med salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

 

Skrell og kok mandelpotet mør. Sil av vannet og tilsett smør og fløte. Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv. Smak til med salt og pepper.

 

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i solsikkeolje og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

 

Ha kyllingkraft eller stekesjy i en kjele. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og ha over i kjelen. Kok opp, tilsett smør og smak til med salt og pepper.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker

Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker

Pannestekt kylling med en fløyelsmyk potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus. Like godt til hverdag og helg.

(4.5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page