
...

Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker
Pannestekt kylling med en fløyelsmyk potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus. Like godt til hverdag og helg. Dette er en klassisk og smakfull rett som setter den perfekte rammen for en koselig middag.
Den saftige kyllingen er perfekt stekt i panne, og får en gyllen, sprø skorpe som gir et herlig møt med den møre innmaten. Sammen med fløyelsmyk potetmos og smakfulle bakte grønnsaker, får du en middag som både er mettende og full av deilige smaker.
Dette er en rett som passer perfekt til både hverdager og helger, og gir en ekte følelse av hjemmelaget mat med et velbalansert forhold mellom proteiner, karbohydrater og grønnsaker!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i biter. Ha dem i en ildfast form, legg på smør og krydre med salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
Skrell og kok mandelpotet mør. Sil av vannet og tilsett smør og fløte. Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv. Smak til med salt og pepper.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i solsikkeolje og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.
Ha kyllingkraft eller stekesjy i en kjele. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og ha over i kjelen. Kok opp, tilsett smør og smak til med salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
