top of page

...

Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i biter. Ha dem i en ildfast form, legg på smør og krydre med salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

 

Skrell og kok mandelpotet mør. Sil av vannet og tilsett smør og fløte. Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv. Smak til med salt og pepper.

 

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i solsikkeolje og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

 

Ha kyllingkraft eller stekesjy i en kjele. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og ha over i kjelen. Kok opp, tilsett smør og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker

Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker

Pannestekt kylling med en fløyelsmyk potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus. Like godt til hverdag og helg.

(4.5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page