top of page

...

Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker

Pannestekt kylling med potetmos og bakte grønnsaker

Pannestekt kylling med en fløyelsmyk potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus. Like godt til hverdag og helg. Dette er en klassisk og smakfull rett som setter den perfekte rammen for en koselig middag.

 

Den saftige kyllingen er perfekt stekt i panne, og får en gyllen, sprø skorpe som gir et herlig møt med den møre innmaten. Sammen med fløyelsmyk potetmos og smakfulle bakte grønnsaker, får du en middag som både er mettende og full av deilige smaker.

 

Dette er en rett som passer perfekt til både hverdager og helger, og gir en ekte følelse av hjemmelaget mat med et velbalansert forhold mellom proteiner, karbohydrater og grønnsaker!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i biter. Ha dem i en ildfast form, legg på smør og krydre med salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

 

Skrell og kok mandelpotet mør. Sil av vannet og tilsett smør og fløte. Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv. Smak til med salt og pepper.

 

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i solsikkeolje og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

 

Ha kyllingkraft eller stekesjy i en kjele. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og ha over i kjelen. Kok opp, tilsett smør og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page