top of page

...

Slik gjør du

Riv toppen av posen til Airfryer Kryddermiks og tilsett solsikkeolje direkte i posen, rør lett med en skje.

 

Ha kyllingvingene over i en bolle og tilsett marinaden, vend sammen.

 

Legg kyllingvingene over i airfryeren og stek i totalt 30 minutter på 180 grader. Halvveis i steketiden snur du kyllingvingene og rister godt på kurven i airfryeren.

 

Hvis du vil ha enda sprøere kyllingvinger kan du etter 30 minutter skru varmen opp til 200 grader og steke videre i 10 minutter, rist godt på kurven i airfryeren etter halve steketiden.

 

Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kyllingvinger i airfryer

Kyllingvinger i airfryer

Tilbered sprø og smakfulle kyllingvinger raskt og enkelt i airfryeren. Denne oppskriften gir deg den perfekte kombinasjonen av sprøtt skinn og saftig kjøtt, med minimalt bruk av olje. Ideell for både middag og snacks – full av smak og ferdig på kort tid!


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page