top of page

...

Slik gjør du

Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje.

 

Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.

 

Legg kyllingfiletene i airfryeren og stek i totalt 12-16 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du kyllingfileten.

 

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader, ta den gjerne ut av airfryeren når den bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.

 

La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.

 

Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kyllingfilet i airfryer

Kyllingfilet i airfryer

Lag saftig og smakfull kyllingfilet raskt og enkelt i airfryeren. Denne oppskriften gir deg en perfekt tilberedt kyllingfilet med en deilig, gyllen overflate – uten å måtte bruke mye tid eller olje. Et sunt og smakfullt alternativ til hverdagsmiddagen!


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page