top of page
...
Pisk eggehvitene stive.
Tilsett sukker og tyttebær og pisk videre til en fast konsistens.
Topp med hele tyttebær og sitronmelisse for ekstra farge og smak.
Tips! Spar på eggeplommene og lag f.eks vaniljekrem
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Klassisk trollkrem
Denne klassiske desserten har lang tradisjon i norge, og er en deilig dessert å servere til kaffen! Smaker best på høsten med ferske og nyplukkede tyttebær fra skogen, men man kan også bruke frosne tyttebær.
(5/5)
10 minutter
bottom of page