top of page

...

Slik gjør du

Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha både stangen og frøene i en kjele sammen med fløte. Kok opp.

 

Ha eggeplomme, sukker og maisenna i en bolle, visp sammen.

 

Ta vaniljestangen ut av kjelen. Hell blandingen litt etter litt over eggene mens du visper kraftig.

 

Ha alt tilbake i kjelen og varm opp under omrøring til vaniljekremen tykner.

 

Sett kaldt og la den avkjøles helt, rør et par ganger underveis.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Vaniljekrem

Vaniljekrem

Hjemmelaget vaniljekrem som smaker helt fantastisk. Perfekt som fyll i kaker eller til desserter.

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page