top of page

...

Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.

 

Ha kantarell i en stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen. Hell på hvitvin og reduser.

 

Tilsett kraft og vann og la suppen småkoke i 30 minutter.

 

Smak til med salt og pepper om nødvendig.

 

Server med for eksempel nybakt brød og smør

 

Tips! I oppskriften har vi brukt grønnsakskraft, men her kan man fint bruke kyllingkraft i steden for.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Klar skogsoppsuppe

Klar skogsoppsuppe

Nyt en varmende og smakfull suppe med de jordnære smakene av fersk skogsopp. Denne suppen er perfekt som en lett forrett eller som en del av et større måltid, og gir en ærlig smak av skogen til bordet.

(4.7/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page