top of page

...

Klar skogsoppsuppe

Klar skogsoppsuppe

Nyt en varmende og smakfull suppe med de jordnære smakene av fersk skogsopp. Denne suppen er perfekt som en lett forrett eller som en del av et større måltid, og gir en ærlig smak av skogen til bordet.

 

Klar skogsoppsuppe er en smakfull og delikat rett som virkelig setter fokus på de rike, naturlige smakene fra skogen. Denne suppen er laget med en blanding av ulike skogsopp, som kantareller og steinsopp, og får en herlig dybde fra den klare buljongen. Med ingredienser som purre, løk og hvitløk, blir suppen fyldig og aromatisk, samtidig som den beholder sin lette konsistens.

 

Denne retten er perfekt for høst- eller vintermånedene, når du ønsker noe som varmer kroppen, men samtidig er frisk og lett.

 

Serveres gjerne med et godt brød til, og du har en herlig og rustikk middag som bringer smaken av skogen rett til bordet!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.

 

Ha kantarell i en stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen. Hell på hvitvin og reduser.

 

Tilsett kraft og vann og la suppen småkoke i 30 minutter.

 

Smak til med salt og pepper om nødvendig.

 

Server med for eksempel nybakt brød og smør

 

Tips! I oppskriften har vi brukt grønnsakskraft, men her kan man fint bruke kyllingkraft i steden for.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page