
...

Reker og avokado på grillet surdeigsbrød
Ristet surdeigsbrød med avokado og reker er en enkel, smakfull og elegant rett som passer like godt til helgefrokost som til forrett eller lunsj. Den kombinerer sprøtt, grillet brød med avokado og saftige reker, sammen med sitron, dill og en anelse hvitløk. Resultatet er en frisk og balansert smaksopplevelse med både syrlighet og salt eleganse.
Oppskriften er rask å lage og krever få ingredienser, men gir likevel en følelse av noe litt ekstra. Majones kan tilsettes avokadoen for en rundere, mer kremet konsistens, men er helt valgfritt. Den milde hvitløken gir dybde uten å dominere, og dill setter prikken over i-en.
Server retten straks etter montering – gjerne med et glass hvitvin eller som en del av et lett sommermåltid. En moderne klassiker i ny drakt.
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Rist surdeigsbrødene på grillen eller i en grillpanne til de er gylne og sprø.
Gni snittsiden av et hvitløksfedd lett over brødet mens det er varmt.
Mos avokado i en bolle med sitronsaft, litt olivenolje, salt og pepper. Tilsett eventuelt en skje majones for en ekstra kremet konsistens.
Smør avokadokremen på brødene og topp med rensede reker.
Dryss over frisk dill og litt nykvernet pepper. Server umiddelbart, og gjerne med en sitronskive til å skvise over.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



