top of page

...

Klar kantarellsuppe

Klar kantarellsuppe

Nyt en varmende og smakfull suppe, en enkel og elegant rett som lar de jordnære smakene av ferske kantareller skinne gjennom. Denne suppen er perfekt som en lett forrett eller som en del av et større måltid, og gir en ærlig smak av skogen til bordet.

 

Klar kantarellsuppe er en deilig og delikat suppe som fremhever den rike smaken av kantareller. Med sin enkle, klare kraft og den jordlige smaken av de ferske soppene, er denne suppen både lett og smakfull.

 

Perfekt som en forrett eller som et lett måltid på en kald høst- eller vinterdag, gir kantarellene en luksuriøs touch til den simple suppen. Med ingredienser som purre, hvitløk og et hint av urter, er denne retten både aromatisk og varmende.

 

Server klar kantarellsuppe med en skive ristet brød eller et dryss av frisk persille for ekstra smak!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.

 

Ha kantarell i en stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen. Hell på hvitvin og reduser.

 

Tilsett kraft og vann og la suppen småkoke i 30 minutter.

 

Smak til med salt og pepper om nødvendig.

 

Server med for eksempel nybakt brød.

 

Tips! I oppskriften har vi brukt kyllingkraft, men her kan man fint bruke grønnsakskraft i steden for.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page