top of page

...

Slik gjør du

Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.

 

Ha kantarell i en stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen. Hell på hvitvin og reduser.

 

Tilsett kraft og vann og la suppen småkoke i 30 minutter.

 

Smak til med salt og pepper om nødvendig.

 

Server med for eksempel nybakt brød.

 

Tips! I oppskriften har vi brukt kyllingkraft, men her kan man fint bruke grønnsakskraft i steden for.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Klar kantarellsuppe

Klar kantarellsuppe

Nyt en varmende og smakfull suppe, en enkel og elegant rett som lar de jordnære smakene av ferske kantareller skinne gjennom. Denne suppen er perfekt som en lett forrett eller som en del av et større måltid, og gir en ærlig smak av skogen til bordet.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page