...
Slik gjør du
Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.
Ha kantarell i en stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen. Hell på hvitvin og reduser.
Tilsett kraft og vann og la suppen småkoke i 30 minutter.
Smak til med salt og pepper om nødvendig.
Server med for eksempel nybakt brød.
Tips! I oppskriften har vi brukt kyllingkraft, men her kan man fint bruke grønnsakskraft i steden for.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Klar kantarellsuppe
Nyt en varmende og smakfull suppe, en enkel og elegant rett som lar de jordnære smakene av ferske kantareller skinne gjennom. Denne suppen er perfekt som en lett forrett eller som en del av et større måltid, og gir en ærlig smak av skogen til bordet.
(5/5)
45 minutter