
...

Kjøttfull fårikål
Denne fårikålen med en blanding av saftige lammelårskiver og tradisjonelt fårikålkjøtt gir en ekstra kjøttfull opplevelse. Tilsatt gulrot for en mild sødme, gir denne varianten en balansert og rik opplevelse av Norges nasjonalrett med en liten vri.
Kjøttfull fårikål er en klassisk og hjertelig norsk rett som kombinerer mørt lammekjøtt med den enkle, men smakfulle kålen. Denne retten er en del av den norske mattradisjonen og blir ofte sett på som en av de beste høst- og vinterrettene. Med sin fyldige og rike smak, fårikål er perfekt for kalde dager når man ønsker en mettende og varmende middag.
Kjøttet blir kokt sammen med kål og krydder, og den langsomme tilberedningen gir en saftig og smakfull rett hvor smakene får tid til å utvikle seg. Server den gjerne med kokte poteter, og du har et komplett, smakfullt måltid!
(5/5)
180 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter.
Skrell og kutt gulrot i skiver.
Legg kjøtt, kål og gulrot lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.
Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.
Smak til med salt om nødvendig.
Tips 1! Ha også i epelbiter mellom lagene sammen med gulroten, for å balansere retten med litt syrlighet.
Tips 2! Sil av kraften og kok den litt inn før du heller den tilbake i gryten, for en enda rikere smak.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
