top of page

...

Slik gjør du

Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter.

 

Skrell og kutt gulrot i skiver.

 

Legg kjøtt, kål og gulrot lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.

 

Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.

 

Smak til med salt om nødvendig.

 

Tips 1! Ha også i epelbiter mellom lagene sammen med gulroten, for å balansere retten med litt syrlighet.

 

Tips 2! Sil av kraften og kok den litt inn før du heller den tilbake i gryten, for en enda rikere smak.

 

 

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kjøttfull fårikål

Kjøttfull fårikål

Denne fårikålen med en blanding av saftige lammelårskiver og tradisjonelt fårikålkjøtt gir en ekstra kjøttfull opplevelse. Tilsatt gulrot for en mild sødme, gir denne varianten en balansert og rik opplevelse av Norges nasjonalrett med en liten vri.

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(4.7/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page