top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Del kålen i biter og kok den i 15 minutter i lettsaltet vann. Ta vare på kokevannet og bruk dette i neste steg.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med kokevannet og fløte og rør godt. Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Tilsett kålen og smak til med muskat, salt og pepper.

 

Prøv kålstuing til denne oppskriften på kjøttkaker i brun saus!

 

Tips! Tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær er skikkelig godt til!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Kålstuing

Kålstuing

Kan det bli mer norskt og tradisjonelt enn kålstuing? Det er en grunn til at denne retten har overlevd i alle år, den er skikkelig god og er noe av det beste den enkle norske kosten har gitt oss!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page