...
Slik gjør du
Del kålen i biter og kok den i 15 minutter i lettsaltet vann. Ta vare på kokevannet og bruk dette i neste steg.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med kokevannet og fløte og rør godt. Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.
Tilsett kålen og smak til med muskat, salt og pepper.
Prøv kålstuing til denne oppskriften på kjøttkaker i brun saus!
Tips! Tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær er skikkelig godt til!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kålstuing
Kan det bli mer norskt og tradisjonelt enn kålstuing? Det er en grunn til at denne retten har overlevd i alle år, den er skikkelig god og er noe av det beste den enkle norske kosten har gitt oss!
(5/5)
30 minutter