top of page

...

Slik gjør du

Del kålen i biter og kok den i 15 minutter i lettsaltet vann. Ta vare på kokevannet og bruk dette i neste steg.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med kokevannet og fløte og rør godt. Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Tilsett kålen og smak til med muskat, salt og pepper.

 

Prøv kålstuing til denne oppskriften på kjøttkaker i brun saus!

 

Tips! Tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær er skikkelig godt til!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kålstuing

Kålstuing

Kan det bli mer norskt og tradisjonelt enn kålstuing? Det er en grunn til at denne retten har overlevd i alle år, den er skikkelig god og er noe av det beste den enkle norske kosten har gitt oss!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page