top of page

...

Kålstuing

Kålstuing

Kan det bli mer norskt og tradisjonelt enn kålstuing? Det er en grunn til at denne retten har overlevd i alle år, den er skikkelig god og er noe av det beste den enkle norske kosten har gitt oss!

 

Dette er en klassisk rett som har vært en favoritt i norske hjem i mange år. Denne enkle, men smakfulle retten består av kokt kål som blandes med en kremet saus, og gir en perfekt kombinasjon av mykhet og fyldighet. Kålstuing er en ideell siderett som passer til mange tradisjonelle middager, fra kjøttretter som kjøttkaker og pølser til stekte fiskeretter eller en skikkelig søndagsmiddag med stek.

 

Med sin enkle tilberedning og deilige, kremete smak, er kålstuing en tidløs favoritt som setter prikken over i-en på ethvert måltid.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Del kålen i biter og kok den i 15 minutter i lettsaltet vann. Ta vare på kokevannet og bruk dette i neste steg.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med kokevannet og fløte og rør godt. Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Tilsett kålen og smak til med muskat, salt og pepper.

 

Prøv kålstuing til denne oppskriften på kjøttkaker i brun saus!

 

Tips! Tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær er skikkelig godt til!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page